[TIP] Gebruikers blokkeren op je INBOX

Handige weetjes of een goeie tutorial geschreven? Laat het ons weten en wij plaatsen hem voor je!

[TIP] Gebruikers blokkeren op je INBOX

Berichtdoor mike_v » 28 dec 2015, 15:39

Steeds vaker krijgen wij als beheer meldingen dat er gezeurd en gezaagd wordt via de privé berichten. Of dit nu gaat om het vragen naar mods of gewoon het versturen van vervelende berichten. Om dit op te lossen kan iedereen voor zichzelf bepaalde leden blokkeren. De geblokkeerde zal dit niet weten. Het enige wat gebeurt is dat verstuurde berichten niet in 'Postvak in' komen te staan. De berichten die voldoen aan de opgestelde regel worden, afhankelijk van de gekozen optie gemarkeerd als "Gelezen", "Gemarkeerd bericht" of verwijderd. Het meest logische zou zijn als deze berichten meteen verwijderd worden. Hierbij moet je echter denken dat alle berichten van die afzender verwijderd worden. Best is dus misschien om te kiezen de berichten als "Gelezen" te laten markeren.

Maar genoeg uitleg, hoe doe je dat nu? Héél simpel uitgelegd met enkele afbeeldingen:

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Onder het motto: 1 foto zegt meer dan 1000 woorden, denk ik dat jullie genoeg hebben aan de afbeeldingen. Mochten er vragen zijn, dan kan je een PB sturen naar iemand van het beheer of even de vraag stellen in het "Kleine vraagjes"-topic.
Groet,

Mike
PS: Stuur me geen PB's in verband met Farming Simulator zelf, hier is het forum voor. Andere praktische vragen zijn natuurlijk welkom.

Real Life foto's:
AgroFotografie.be
Afbeelding/agrofotografie
Avatar gebruiker
mike_v
Globaal moderator
 
Berichten: 3026
Geregistreerd: 19 jan 2014, 17:27

Keer terug naar Tips & Tutorials

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast