[TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Handige weetjes of een goeie tutorial geschreven? Laat het ons weten en wij plaatsen hem voor je!

Re: [TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Berichtdoor mike_v » 18 apr 2015, 10:36

Waarschijnlijk heb je de dubbellucht in de transform-group van de trekker gezet, en niet in die van de banden?
Groet,

Mike
PS: Stuur me geen PB's in verband met Farming Simulator zelf, hier is het forum voor. Andere praktische vragen zijn natuurlijk welkom.

Real Life foto's:
AgroFotografie.be
Afbeelding/agrofotografie
Avatar gebruiker
mike_v
Globaal moderator
 
Berichten: 2959
Geregistreerd: 19 jan 2014, 17:27

Re: [TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Berichtdoor JohnDeere_3650 » 20 jul 2015, 20:54

Hallo,

Ik heb nu alles gedaan zoals in de TUT, behalve die downloadlink in mijn mapje gezet, omdat ik die niet kan downloaden, dat komt omdat bij mij die site is beveiligd. Kan iemand mij hier mee helpen, door bijvoorbeeld via een andere site die downloadlink te sturen?

Alvast bedankt
JohnDeere_3650
 
Berichten: 52
Geregistreerd: 18 maart 2015, 16:05

Re: [TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Berichtdoor JohnDeere_3650 » 23 jul 2015, 18:57

Hallo,

Ik heb nu alles gedaan zoals in de TUT, behalve die downloadlink in mijn mapje gezet, omdat ik die niet kan downloaden, dat komt omdat bij mij die site is beveiligd. Kan iemand mij hier mee helpen, door bijvoorbeeld via een andere site die downloadlink te sturen?

Alvast bedankt
JohnDeere_3650
 
Berichten: 52
Geregistreerd: 18 maart 2015, 16:05

Re: [TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Berichtdoor beunheas » 23 jul 2015, 18:59

Dan haal je de beveiliging er even af.
Mvg Twan
Avatar gebruiker
beunheas
FS-C Modcontest
 
Berichten: 2749
Geregistreerd: 19 jan 2014, 08:27
Woonplaats: Flevoland

Re: [TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Berichtdoor mike_v » 23 jul 2015, 19:03

Om welke website gaat het? Vermoed dat er iets is met je virusscanner indien het één van de bekendere websites is. Is het zo'n onbekende (niet .nl, .be, .com, ...), dan blijf je er best gewoon van af.
Groet,

Mike
PS: Stuur me geen PB's in verband met Farming Simulator zelf, hier is het forum voor. Andere praktische vragen zijn natuurlijk welkom.

Real Life foto's:
AgroFotografie.be
Afbeelding/agrofotografie
Avatar gebruiker
mike_v
Globaal moderator
 
Berichten: 2959
Geregistreerd: 19 jan 2014, 17:27

Re: [TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Berichtdoor bart2000power » 23 jul 2015, 19:23

Mooie Tut!, ga heb zo dadelijk uit proberen.
Een Olde Inter start altied in de winter :-)
Avatar gebruiker
bart2000power
 
Berichten: 385
Geregistreerd: 18 feb 2014, 17:31

Re: [TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Berichtdoor Jasper » 23 jul 2015, 22:45

Bedankt
Afbeelding
Avatar gebruiker
Jasper
 
Berichten: 342
Geregistreerd: 05 jul 2014, 17:49
Woonplaats: Rockanje

Re: [TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Berichtdoor JohnDeere_3650 » 24 jul 2015, 17:13

Het is de site File-Upload.net
JohnDeere_3650
 
Berichten: 52
Geregistreerd: 18 maart 2015, 16:05

Re: [TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Berichtdoor Jasper » 25 jul 2015, 09:49

JohnDeere_3650 schreef:Het is de site File-Upload.net


Je hebt zeker eset smart security?
Afbeelding
Avatar gebruiker
Jasper
 
Berichten: 342
Geregistreerd: 05 jul 2014, 17:49
Woonplaats: Rockanje

Re: [TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Berichtdoor JohnDeere_3650 » 25 jul 2015, 18:02

zundappinfs13, zou goed kunnen weet ik eigenlijk niet.
JohnDeere_3650
 
Berichten: 52
Geregistreerd: 18 maart 2015, 16:05

VorigeVolgende

Keer terug naar Tips & Tutorials

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron