[TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Handige weetjes of een goeie tutorial geschreven? Laat het ons weten en wij plaatsen hem voor je!

Re: [TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Berichtdoor Jasper » 25 jul 2015, 18:35

Heb ik ook, even snel uitschakelen download klikken en gelijk weer inschakelen!
Afbeelding
Avatar gebruiker
Jasper
 
Berichten: 342
Geregistreerd: 05 jul 2014, 17:49
Woonplaats: Rockanje

Re: [TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Berichtdoor JohnDeere_3650 » 25 jul 2015, 19:38

Hoe zet je dat eigenlijk uit dan?
JohnDeere_3650
 
Berichten: 52
Geregistreerd: 18 maart 2015, 16:05

Re: [TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Berichtdoor Jasper » 26 jul 2015, 08:47

Zit nu in de auto maar als ik thuis ben vanavond zal ik het even uitleggen. Als jij dan even controleerd of je echt ESET hebt komt het helemaal goed!
Afbeelding
Avatar gebruiker
Jasper
 
Berichten: 342
Geregistreerd: 05 jul 2014, 17:49
Woonplaats: Rockanje

Re: [TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Berichtdoor stan294 » 02 feb 2016, 20:48

bij mij zijn ze zichtbaar en kan ik ze weg krijgen (alt 4) maar dan komen ze niet meer terug (alt 4) hoe kan dat?
stan294
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 24 jul 2014, 21:25

Re: [TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Berichtdoor baslandeweer » 02 feb 2016, 21:12

Goede tut jasper ik ga het morgen proberen!!
baslandeweer
 
Berichten: 137
Geregistreerd: 29 apr 2015, 21:33
Woonplaats: nederland

Re: [TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Berichtdoor baslandeweer » 06 feb 2016, 10:23

Het is een goede tut maar ik kan dan steeds het voertuig niet kopen hoe kan dat.de log zegt: dat er een fout in de naamvanmod.xml zit
baslandeweer
 
Berichten: 137
Geregistreerd: 29 apr 2015, 21:33
Woonplaats: nederland

Re: [TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Berichtdoor 6210 C Shift » 06 feb 2016, 10:47

Post je log eens.
Groeten,

Oane Jorrit
Avatar gebruiker
6210 C Shift
Forum moderator
 
Berichten: 1338
Geregistreerd: 19 jul 2012, 13:42

Re: [TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Berichtdoor boertjepeters » 13 feb 2016, 15:16

waar moet je de animParts vinden in de naamvanmod.xml?
niks trekt zo goed als de Deutz-Fahr dx 3&4 serie
boertjepeters
 
Berichten: 36
Geregistreerd: 28 jan 2016, 19:21
Woonplaats: Halle

Re: [TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Berichtdoor beunheas » 13 feb 2016, 16:04

Je zegt het zelf al, bij anim parts. of onder animaties.
Mvg Twan
Avatar gebruiker
beunheas
FS-C Modcontest
 
Berichten: 2749
Geregistreerd: 19 jan 2014, 08:27
Woonplaats: Flevoland

Re: [TUT] Dubbel Lucht Wisselbaar Maken

Berichtdoor boertjepeters » 13 feb 2016, 18:06

bedankt @beunheas
niks trekt zo goed als de Deutz-Fahr dx 3&4 serie
boertjepeters
 
Berichten: 36
Geregistreerd: 28 jan 2016, 19:21
Woonplaats: Halle

Vorige

Keer terug naar Tips & Tutorials

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast