Pagina 1 van 1

FS-Community Ideeënbus

BerichtGeplaatst: 06 jan 2018, 17:25
door WackOo
Afbeelding

Goedemiddag allemaal,

Na meer dan 6 jaar is het tijd om FS-Community in een nieuw jasje te steken, daar is 2018 een mooi jaar voor!

Om dit te realiseren ben ik op onderzoek uitgegaan en heb ik wat leuks gevonden waarmee FS-Community in het nieuwe jasje gestoken kan worden, maar daar wil ik het niet bij laten, ik heb natuurlijk zelf al een aantal ideeën voor de vernieuwde website, maar ik wil ook weten wat voor ideeën er bij jullie leven!

Graag horen we daarom van jullie, de community, welke ideeën jullie hebben voor de website en/of het forum, laat deze achter in de ideeënbus.

Alle ideeën wil ik zoveel mogelijk verwerken, maar ze moeten wel realistisch zijn.

Wanneer het nieuwe jasje klaar is, is nog niet bekend maar ik laat jullie zodra er meer over bekend is dat graag weten!Link naar de ideeënbus: https://fs-community.nl/ideeenbus/

Re: FS-Community Ideeënbus

BerichtGeplaatst: 07 maart 2018, 11:31
door WackOo
Goedemorgen!

Ik wil jullie aller eerst allemaal hartelijk bedanken voor de nu in totaal 26 ideeën die achtergelaten, dank jullie wel!
Met deze ideeën hoop ik FS-Community te verbeteren bij het werken aan de vernieuwde stijl van de website en het forum.

De basis staat zo goed als klaar, daarna kan het uit werken van alle specifieke onderdelen en ideeën beginnen!

Re: FS-Community Ideeënbus

BerichtGeplaatst: 17 nov 2018, 13:05
door WackOo
Het jaar 2018 vliegt voorbij, gevoelsmatig zit ik nog maar op de helft van 2018, maar de werkelijk is dat we al weer over de helft zitten van de één na laatste maand van dit jaar, november zijn! :o

Het na komen van mijn uitspraak dat FS-Community in 2018 vernieuwd zou worden kan ik daarom niet helemaal na komen, er is nog genoeg te doen, maar 2019 komt het er zeer zeker!

Ik wil jullie in ieder geval even 2 teasers laten zien van de voorpagina en het vernieuwde forum, zoals het er uit komt te zien en ook is de nieuwe vormgeving mobiel vriendelijk, dus wordt dat er ook beter op!Teasers onder de spoiler!
Spoiler: show
Voorpagina:
Afbeelding

Forum:
Voor wie het opvalt, ja de ontwikkel kopie van het forum is vol gespamd geraakt, oeps!
Afbeelding